CIDRE ROYAL

З грейпфрутом
Сонячним вином називали стародавні нормани свій улюблений напій — яблучний сидр. Вважається, що саме ці суворі, північні воїни придумали в 11 столітті готувати з кислих північних яблук чудове легке вино, яке приємно кружляє голову, проте залишає її ясною.
Сидр (фр. Cidre) — слабоалкогольний напій, як правило шампанизованый, одержуваний шляхом зброджування яблучного соку без додавання дріжджів. Звичайні яблука, що вживаються в їжу, не підходять для виробництва сидру з-за низького вмісту таніну, переважні особливі сорти, виведені спеціально для цієї мети.
Cider Max Apple Red Grapefruit - освіжаючий натуральний сидр з приємним присмаком соковитого грейпфруту, що так гармонійно поєднується зі смаком ароматного яблука.
Яскраво виражений смак і аромат не залишить байдужими шанувальників оригінальних напоїв.
Створюється шляхом купажу натурального грейпфрутового концентрату у яблучному сидрі високої якості на заводі «Royal Fruit Garden», Золотоноша, Україна.

Міцність напою - 5%.
Вміст цукру - 65 г/дм3.
Можливо вас зацікавить