CIDRE ROYAL

З абрикосом
Сонячним вином називали стародавні нормани свій улюблений напій — яблучний сидр. Вважається, що саме ці суворі, північні воїни придумали в 11 столітті готувати з кислих північних яблук чудове легке вино, яке приємно кружляє голову, проте залишає її ясною.

Сидр (фр. Cidre) — слабоалкогольний напій, як правило шампанизованый, одержуваний шляхом зброджування яблучного соку без додавання дріжджів. Звичайні яблука, що вживаються в їжу, не підходять для виробництва сидру з-за низького вмісту таніну, переважні особливі сорти, виведені спеціально для цієї мети.

Cidre Royal Apricot - це особливий сидр, створений шляхом купажу натурального абрикосового соку уяблучному сидрі високої якості на заводі «Royal Fruit Garden», Золотоноша, Україна.

Міцність напою, як правило, 5-7%.
Має золотистий колір і запах яблук і абрикосів.
Можливо вас зацікавить